Comanda cozonac cu nuca, cacao si rahat - Livrare gratuita* in Bucuresti
Cozonac cu nuca, cacao si rahatIngrediente: faina, oua, lapte, indulcitor(zahar/stevia), drojdie, nuca, rahat, cacao, unt, coaja de lamaie
Cantitate: 1 kg *Comanda minima pentru livrare este de 60 de lei in Bucuresti.
Comanda se face cu o zi in avans. Cum preparam cozonacul cu nuca, cacao si stafide?Pentru inceput vom cerne faina. Vom face mai apoi maia din drojdie, lapte si zahar. O vom lasa apoi la crescut. Intre timp vom incalzi laptele, si-l vom amesteca cu zaharul si esentele. Dupa aceea vom amesteca faina cu maiaua si o vom framanta in malaxor. Vom adauga laptele, galbenusurile si untul topit. Se va framanta din nou in malaxor. Dupa ce am amestecat toate aceste ingrediente vom lasa aceasta compozitie la dospit in dospitor. Cat timp compozitia sta la dospitor, vom amesteca albusurile cu cacaoa si miezul de nuca pisat.
Dupa ce a dospit aluatul, vom intinde in foi si vom pune compozitia de albus, cacao si nuca in strat uniform. Vom adauga si rahatul taiat in cubulete. Vom rula apoi aluatul si-l vom pune in forma. Mai apoi il punem din nou la dospit in dospitor.
Dupa ce s-a dospit, il vom unge cu galbenus de ou si-l vom baga la cuptor. Dupa ce s-a copt, il vom scoate de la cuptor si-l vom pudra cu zahar pudra.
Asa preparam cozonacul cu nuca, cacao si rahat.
Va dorim pofta buna. |